Lumina iubirii, în decembrie

Lumina iubirii este mai mult decât o simplă lumină. Este o lumină la propriu, nu doar la figurat. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc lumina este de fapt un tumult de lumini. De toate culorile. Cu toate formele de căldură.

Lumina iubirii, scrisă într-un mod atât de particular, dar atât de plăcut și atât de cald la citire, de către Jay Asher este una dintre poveștile preferate mie. Da, tocmai am încadrat-o ca fiind una din cărțile cu poveștile cele mai plăcute mie.

În luna decembrie totul devine altfel. Ca și cum ar fi două lumi diferite. Luna decembrie singură, iar restul lunilor o altă lume. În luna decembrie parcă totul este mai cald, mai frumos, mai plin de viață, dar într-un mod suav.

Familia Sierrei trăiește din afacerea care data din tată în fiu, aceea de a cultiva pomi de Crăciun, iar mai apoi, cu câteva zile înainte de Sfânta Sărbătoare, îi vindeau la locul lor de desfacere de undeva în Oregon.

Sierra își petrecea întotdeauna vacanțele de iarnă acolo, unde o avea și pe Heather. Prietena ei de “vacanță” pe care cu timpul a încetat să o mai cheme așa, mai ales că în ultima vreme încercau să se viziteze mai des.

Povestea de Crăciun devine cu atât mai caldă când apare iubirea. Aceea iubire de inimă tânâră care e caldă și puternică, nebunească și plină de energie.

Lumina iubirii

Imagine via edituracornit.ro

Sierra îl întâlnește pe Caleb care la prima vedete pare băiatul model. Și este. Doar că datorită unei greșeli din trecut, acesta nu are o reputație tocmai bună. Înconjurați de neînțelegeri și momente de convingere relația lor pare imposibilă, mai ales că Sierra e conștientă de puținul timp petrecut în “casa” ei de vacanță.

Dar tocmai aceste lucruri care îi fac pe amândoi să se întrebe dacă dragostea chiar poate trece peste orice, le dau curajul de a merge mai departe și de a afla, convinși că deși e greu la final totul va fi posibil.

2 Comments on Lumina iubirii, în decembrie

  1. M-ai făcut curioasă, îmi doresc să o citesc. Tare frumus ai descris-o!

    • Mulțumesc draga mea.
      Pe mine m-a bucurat cititul acestei cărți, pe lângă faptul că m-a făcut să resimt puțin din emoțiile adolescenței.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest