Crăciunul înseamnă miros de cozonac, de vin fiert și…familie

Crăciunul, pentru mine, înseamna miros de cozonac, vin fiert cu coajă de portocală și scorțișoară și familia alături.
Crăciunul înseamnă credință, iubire, căldură.

De fiecare dată când vorbesc despre sărbătorile de iarnă, în special despre Crăciun simt o emoție mai puternică decât o pot explica, amestecată cu bucurie.
Iubesc să fac cadouri oamenilor dragi. Iubesc expresia de bucurie și de mirare de pe chipurile lor atunci când le deschid. Fericirea din ochii lor și îmbrățișările calde și strânse primite după.

Născută fiind în luna decembrie pot spune că am simțit cu atât mai mult fiorul Sărbătorilor dar și..cel al cadourilor. Da, îmi place să fac cadouri, însă trebuie să recunosc că de câte ori am primit la rândumi un cadou mi-a plăcut să fiu surprinsă. Ador surprizele!

Crăciunul înseamnă

Imagine via pinterest.com

Anul acesta nu am fost acasă. De fapt, am fost dar nu acel acasă în care am crescut, ci în o altă casă, o nouă casă. E ciudat, e greu, dar atâta timp cât nu ești singur, cât ai măcar un suflet lângă tine totul este mai ușor și..chiar frumos.

Știți că se spune că în perioada asta ar trebui să fim mai buni. De acord, să fim mai buni, însă nu doar acum ci și în timpul anului. Să dăruim și atunci din suflet, să zămbim și atunci oamenilor tot din suflet. Să ajutăm când și cât putem. Să fim simpli, dar cu inimile curate. Iar atunci când vin Sărbătorile să fim cu atât mai mult.
Ce rost are să fi bun o lună, când restul ai pizmuit sau ai făcut rău? Păcatele nu ți le spală un cadou, o încercare de zâmbet sincer.

Spiritul Sărbătorilor ne dă cu adevărat un aer de bunătate, de frumusețe și de credință. Pomul împodobit colorat, bomboanele din el, fotografiile cu familia îți dau speranță, speranță și încredere.

Ce adiere caldă, nu?

2 Comments on Crăciunul înseamnă miros de cozonac, de vin fiert și…familie

  1. Spiritul Crăciunului e cel descris de tine, cel simţit între rânduri. Tare frumos ai scris!
    Crăciun fericit în continuare!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest