Gânduri și totuși..ce să scriu?

Gânduri multe și totuși…ce să scriu?

Nu știu cum am ajuns în situația asta de a simți că nu mai am timp. Nu mai am ce e drept atât de mult precum îl aveam înainte, dar puțin din el încă mă mai așteaptă să-l iau de mână.

Mi-e dor să scriu mai mult. Am gânduri sute și nu apuc niciodată să le înșirui pentru că mereu e altceva.

Am gânduri despre oameni, despre cum sunt făcuți, ce îi face să fie așa cum sunt – trufași și parșivi.
Am gânduri despre mine. Despre ce zace înăuntrul sufletului, despre ce am fost și ce am devenit, dacă e bine sau rău, dacă mai am o bucățică din copilul de altă dată sau sunt undeva la mijloc. Mă caut să mă regăsesc.
Gânduri despre nebunie. Nu, nu nebunia la propriu ci..nebunia unei clipe, unei scântei, unei adieri de vânt sau a unui prim fulg de nea. Înțelegeți asta?

Multe gânduri

Imagine via pinterest.com“>pinterest.com

Am gânduri despre sărbători. Despre cum se apropie iar eu le simt mai mult ca niciodată, deși niciodată nu e la fel, mereu sunt alte stări. Cu toate astea eu le trăiesc la fel – plină de emoție și de speranță. E perioada aceea în care oamenii trebuie să fie mai buni, măcar acum, măcar atât!

Cadouri, lumini, familie, căldură, emoție și dragoste. Și ași vorbi despre fiecare, dar ce sau cât? Că fiecare le simte sau nu în felul său. Mie îmi e dor să fiu copil, să simt emoția aceea pe care o simțeam atunci cand întunericul acapara apartamentul și singura sursă de lumină era bradul împodobit cu sute de beculețe colorate.
Mi-e dor de trăirile de atunci și de faptul că nu-mi făceam griji pentru ziua de mâine, pentru vre-o responsabilitate. Doar eram și trăiam totul cu adevărat. Fără să mă întreb, fără să mă speri sau să-mi fac griji.

Doar simțeam.

9 Comments on Gânduri și totuși..ce să scriu?

  1. Maturitate! Ai crescut! App: La mulți ani! 😛

  2. Ce spuneam eu de sufletul cu care scrii? Uite câtă dreptate am avut 😉

  3. Sa iți vina!:)) Timpul a început sa se scurgă din ce în ce mai repede pe lângă noi…Munca ne ocupa majoritatea timpului, comoditatea și confortul casei ne fac sa ne petrecem atat de puțin timp în natura, vizitând, cu prietenii…abia îmi vine și mie sa cred ca am vârsta pe care o am! :))

  4. Nu!:P :)) nu ar ajuta la nimic sa iti spun!:P știu ca ți se pare ciudat, dar e mai bine asa! :))

    • Mi se pare, e drept. Însă nu am să mai insist dacă e mai ușor așa.

      Mulțumesc că treci pe aici din când în când, că îți scri opiniile, gândurile. Ajută.

  5. Nu știu cât ajuta, poate te ajuta. ..nu pierd nimic dacă ofer un sfat sau un gând. ..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest