Eu sunt femeie. Eu pot orice

Eu sunt femeie, scrisă de Maria Cristiana Tudose, este romanul pe care am așteptat ceva timp să îl citesc.  Deși a apărut de mai bine de un an, am reușit să îl citesc abea acum, însă mă bucur că așteptarea a meritat.

În Eu sunt femeie, nu doar afli povestea de viață a frumoasei autoare, însă regăsești atât de multe momente și situații în care te-ai aflat și tu, ca femeie, la un moment dat.

Eu sunt femeie

Imagine via pinterest.com

Trecând prin momente grele, având inima frântă poate nu doar odată, ai impresia că ești singura care trece prin ceea ce treci și că nimeni nu ar putea înțelege. Dar după ce citești povestea de suflet a autoarei, o altă femeie simplă dar puternică ca tine, realizezi că de fapt nu ești singură.

În Eu sunt femeie, dragostea prinde mai multe forme,  plecând de la adolescență și ajungând la dragostea maturității. Înțelepciunea ajunge să aibă un rol important, iar spiritul devine mult mai puternic după lovituri nenumărate.

Trei generații de femei, fiecare trecând prin situații diferite și totuși toate având aceeași concluzie. Lumi diferite, viziune diferite, însă rezultatul este același – femei puternice, hotărâte și pline de dragoste sinceră. Cam așa e femeia de fapt, nu?

Atunci când vrei să fi fericită, faci totul. Dai totul celui de lângă tine, iubești cu tot sufletul tău. Pentru că poți, pentru că ești femeie, iar o femeie oferă totul sau nimic. O femeie nu are jumătăți de măsură. Dar pentru ca toate acestea să merite, învață mai întâi să fii fericită cu tine însăți, să te placi așa cum ești, să te accepți așa cum ești și să realizezi că meriți tot ceea ce este mai bun.

Femeie, nu uita că ești minunată! Înainte de a te lăsa iubită, învață să-ți iubești defectele, să-ți pui în valoare calitățile și învață să fii fericită chiar și atunci când ești singură.

2 Comments on Eu sunt femeie. Eu pot orice

  1. Tentantă carte! sunt curioasă tare.
    Mulţumesc pentru recomandare!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest