Dacă vrei să o iubești în doze mici atunci n-o iubi deloc

Dacă vrei să o iubești în doze mici, atunci nu o iubi deloc. Nu o iubi cu jumătăți de măsură, în doar câțiva milimetrii pe secundă toată ziua, în doar câteva clipe ce-i amăgesc buzele atât de însetate după tine.

Dacă vrei să o iubești iubește-o pur și simplu.

Iubește-o timidă. Atunci când tăcerea ei spune mai mult decât ar putea spune cuvintele. Când te privește atât de lung și totuși o face pe fugă, te iubește cu toată răsuflarea ei. Dacă i-ai putea auzi inima cum bate, probabil ai simții cum îți surzește sufletul. Iubește-o timidă pentru că dragostea ei cântă cu glas puternic în ea. Iubește-o atunci când se afundă în sutele de cărți din biblitecă încercând să exploreze o altă lume, un alt fel de a-ți arăta dragostea ei.

Iubește-o nebună. Atunci când râde din nimicuri și totuși simte că are toate motivele din lume. Atunci când se plimbă goală prin casă, când dansează nu doar cu corpul, ci și cu rațiunea ei și o face doar pentru tine. Când țipă de fericire sau cântă sub duș imaginându-și că toate versurile ei sunt pentru tine, iar tu ești cântecul ei fără sfârșit.

Iubește-o cu pielea fină, cu părul rebel, cu imaginația ei, cu sufletul ei, cu ochii ei, cu totul.

Imagine via pinterest.com

Iubește-o tristă. Cu ochii triști și goi. Cu lacrimile boabe pe obraji. Cu nopțile ei nedormite și suspinele ce nu te lasă să dormi. Iubește-o tristă atunci cân o ți în brațe știind că îi răcorești inima care-i arde pieptul atât de tare.

Iubește-o pierdută. Pierdută și descurajată. Pierdută și neîncrezătoare. Atunci când își pierde speranța doar pentru a și-o recăpăta a doua zi. Când spune că nu mai poate, însă tu știi că e mai puternică de atât. Tu ești lângă ea, iar ea știe că tu ești sprijinul ei.

Dacă vrei să iubești, iubește. Iubește-o pe ea. Doar pe ea. Nu căuta explicații, nu-i oferi jumătăți de măsură, nu-i cere prea mult dacă tu-i oferi puțin. Fi egal cu ea. Fi lângă ea. Fi cu ea.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest