După ce te-am pierdut

După ce te-am pierdut, scrisă de Jojo Moyes este a doua parte a romanului intitulat Înainte să te cunosc.

Am văzut prima parte a romanului într-o ecranizare interesantă, după care mi-am dorit cu ardoare să citesc povestea fiind întotdeauna de părere că o carte va bate filmul cu ușurință.

Am primit romanul în cele două părți ale sale și m-am apucat de citit. Mi-a plăcut mult prima parte și am sperat că nici a doua nu va lăsa de dorit, ceea ce nu s-a întâmplat.

Imagine via litera.ro

Să fii părinte nu este ușor, mai ales când nu ești părinte cu adevărat, ci încerci să te comporți ca unul; mai ales când este vorba de copilul celui pe care l-ai iubit mai mult decât ți-ai putut imagina.

La 18 luni după moartea lui Will, Louisa încă nu își revenise și, mai mult decât atât, nici nu credea că se va mai întâmpla acest lucru. Tristă, timorată și fără niciun pic de dorință în ea, crezând că l-a dezamăgit pe Will ducând aceași viață fără niciun scop, Louisa nu mai spera la ceva bun pentru ea.

Dar viața este surprinzătoare întotdeauna sau poate Will, de acolo de unde era, voia să-i dea un imbold, să o facă să uite și să trăiască cu adevărat.

Pe când se plimba pe terasa blocului în care locuia în Londra, cu câteva pahare de vin deja consumate și cu speranța la pământ, Louisa alunecă fiind speriată de o voce și cade.
Spre norocul ei, aterizează în balconul vecinului, chiar pe șezlongul acestuia, așa că are parte de o cădere puțin amortizată. Cu toate astea își fracturează șoldul și are parte de câteva răni serioase.

Deși dureroasă această experiență, se poate spune că de aici începe noua viață a Louisei. Îl cunoaște pe Sam, paramedicul de pe ambulanța care-i vine în ajutor, dar și pe, ei bine, pe fiica lui Will.
Aceasta apare într-o zi la ușa Louisei, încercând să afle mai multe detalii despre cine era tatăl ei.

O întreagă aventură se așterne înaintea tinerei care, deși credea că totul este pierdut și fără viitor, realizează că lucrurile nu stau chiar așa.

E o poveste cu totul neașteptată, dar cu multe trăiri interesante și chiar amuzante uneori.
Vă doresc lectură plăcută și vă aștept cu păreri despre roman și cât v-a plăcut sau nu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest