Cel mai mult îmi plac diminețile, acele dimineți care nu se compară cu nicio alta parte a zilei

Diminețile. Cel mai mult îmi plac diminețile. Acele dimineți care nu se compară cu nicio altă parte a zilei, nici măcar cu serile cele mai line și liniștite.
Diminețile acelea suave, cufundate în căldura razelor soarelui, cele care prind miros de proaspăt, de mireasmă și de cafea.

Îmi plac pentru că mă inundă cu un sentiment de pace, ca cel al unei zile de primăvară calde și înconjurată de flori. Îmi plac pentru că și lenjeria albă a patului mă mângâie cu sentimentul de puritate, iar cea care-mi sădește fericirea în suflet este bucuria deplină de a-ți privi chipul adormit.

Îmi plac diminețile blânde cu zâmbetul proaspăt trezit, cu ochii mici îndredeschiși încă aflați în lumea viselor și părul ciufulit care te îndeamnă la încă câteva momente în așternuturile care-ți păstrează încă căldura trupului și mirosul de trandafir provenit de la baia din seara precedentă.

Imagine via pinterest.com

Momentele în doi sunt momentele mele preferate ale dimineții în care stăm îmbrățișați multă vreme și ne simțim inimile bătând mai tare. Ritualul pregătirii cafelei este cu atât mai frumos și plin de iz nesfârșit de boabe prăjite, când buzele ni se unesc pentru câteva secunde ce par eterne.

Îmi plac diminețile cu soare, cu flori, cu cântec, cu tine..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest