Nu știu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te țin de mână

„Nu știu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te țin de mână.”
– Alfred de Musset

Și nu este vorba de orice drum, ci drumul vieții, drumul care te poartă și te înalță pe culmi nebănuite, în locuri cu prea puțin soare sau pline de căldură.
Cu toate astea, oricum m-ar duce viața și oriunde m-ar ghida, aleg să urmez cărarea cu tine de mână.

Si nu e vorba de orice ținere de mână, ci acea strângere care ne împreunează nu doar palmele, ci și sufletele. E vorba despre acea strângere de mână care ne face unul și același – două picături de roua perfect identice, create din aceași esență.

Imagine via pinterest.com

Se spune că femeia fericită este rezultatul unui bărbat devotat, dar nu e orice fel de bărbat. E acel bărbat care nu-ți e doar ție devotat, ci și alegerilor și dorințelor tale. Acel bărbat care te respectă pe tine ca femeie, îți respectă fiecare parte a sufletului tău, fiecare picătură a corpului tău.

Și nu e vorba despre orice devotament. E devotamentul pentru drumul pe care tu l-ai ales în viață. Despre brațul puternic care te ține strâns în piedicile pictate de timp.

Și nu e vorba de cine arată mai mult iubirea. Iubirea se simte, se pictează în inimile noastre la fel de ușor și familiar precum se pictează tablourile marilor pictori. Tu-mi pictezi emoțiile, eu îți pictez trăirile.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest