Îndrăgostește-te de bărbatul tău în fiecare zi. Îndrăgostește-te de femeia ta în fiecare zi.

Îndrăgostește-te de bărbatul tău în fiecare zi. Iubește-l în fiecare zi cum poți tu mai bine, mângâiei cutele de la colțul gurii care se formează atunci când zâmbește. Iubește-i stângăcia, momentele în care uită sau nu mai știe să fie sensibil, n-o face cu răutate.

Îndrăgostește-te de femeia ta în fiecare zi. Iubește-o goală, cu părul ciufulit, fără machiaj și cu ochii goi adesea. Iubește-i frustrările din unele momente și stările sensibile din alte momente. Iubește-i întrebările inocente și zâmbetul cald care-i răsare pe chip atunci când te privește.

Imagine via pinterest.com

Îndrăgostește-te de bărbatul tău când e trist, confuz, slăbit – el e omul tău puternic, dar e om totuși, are momentele lui de cădere. Iubește-l cu toată ființa ta, asta îl va ajuta să se ridice – nu doar pentru el, ci și pentru tine. Iubește-l atunci când îți sărută ochii și îți ține capul pe pieptul lui.

Îndrăgosește-te de femeia ta încă odată și încă odată. Iubește-o când te ceartă, pentru că o face din dragoste. Iubește-o când simte că nu arată bine, că nimic nu-i place – când e mofturoasă. Iubește-o și ține-o aproape în căldura brațelor tale.

Îndrăgostiți-vă unul de altul în fiecare zi, în fiecare secundă a existenței voastre. Iubiți-vă nebunește, trăind fiecare moment ca și cum ar fi ultimul. Zâmbiți-vă în fiecare zi, îmbrățișați-vă des și cu tot sufletul, întâlniți-vă buzele într-un dans al pasiunii eterne.
Îndrăgostiți-vă când vă priviți pentru prima dată dimineața, când vă mângâiați obrajii înainte de culcare, când vă atingeți degetele și le împreunați într-o împletire unică.

Atunci când ne îndrăgostim, o facem fără să ne dăm seama de asta. Nu e ceva programat din timp, cu atât mai mult prevăzut.

“Te iubesc fără să știu cum să mă opresc din a te iubi, fară să știu nici cum, nici de ce te
iubesc așa, pentru că nu știu altfel. Unde nu ești tu, nici eu nu mai sunt.”
– Marc Levy

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest