Dragostea e frumoasă atunci când crezi în ea. Atunci când crezi în strângeri de mână

Dragostea e frumoasă atunci când crezi în ea. Atunci când crezi în strângeri de mână care îți taie rasuflarea, priviri îndelungate în ochi de parcă nu ai mai vrea să privești nicicând altceva, îmbrățișări în timpul nopții de parcă te cuibărești în cel mai sigur loc – și este cel mai sigur loc.
Dragostea e frumoasă atunci când crezi în ea – eu cred în dragoste, deci cred și în tine, pentru că tu ești dragostea însăși.

Nu totul este perfect, nici nu are cum să fie. Nu toți oamenii ne pot înțelege, nu toți vor ști că ceea ce simțim este peste puterile noastre, că respirăm unul prin altul, că ne trăim unul pe altul. Dar nu toți oamenii conteaza. De fapt, pentru noi doi, contăm doar noi doi – iubirea ta și iubirea mea.

Mai ți minte copilăria în care nu aveai prea multe griji, iar atunci când te gândeai la dragoste, o asociai cu cele văzute in filme?
Credeai că dragostea e perfectă, că toate poveștile au happy end și că personajele trăiesc intens și fără greșeală totul. Dar dragostea nu e perfectă, dragostea nu are doar urcușuri, ci și coborâșuri. Dragostea nu e mereu sinceră, uneori greșește și este egoistă. Dar, cu toate astea, dragostea este cel mai frumos și cald sentiment care poate dezgheța și cea mai înghețată inimă, care poate trece orice barieră.

“Într-o zi, cineva îți va spune despre dragoste și tu vei înțelege că e despre voi. Vei sta ghemuită la pieptul lui și în clipa aceea de căldură și liniște vei uita tot ce a fost până la el. Suferințele, oamenii nepotriviți și lecțiile de viață: le vei uita pe toate, pentru că vei dori atât de mult să trăiești prezentul.”
– Vitali Cipileaga

Eu știu că tu meriți totul. Dragostea și gândurile mele, sentimentele și grija mea. Am creat un raft de amintiri pentru amândoi, cu câte o carte pe fiecare raft și multe capitole ce așteaptă să fie scrise.
Când mi se face dor de noi, când nu ești lângă mine, deschid capitolul cu amintiri, acolo te găsesc – cald și blând, zâmbind sincer și iubindu-mă nebunește. E povestea noastră, o poveste de iubire pură. Cu fiecare gând te simt mai aproape de mine, îți simt simt parfumul și vreau să-ți adorm cu capul la piept.

2 Comments on Dragostea e frumoasă atunci când crezi în ea. Atunci când crezi în strângeri de mână

  1. Am oftat prelung dar mi-am încărcat bateriile aici la tine. Frumos tare!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest