Știi cât de fragil e sufletul unei femei?

Știi cât de fragil e sufletul unei femei? Vorbele grele, privirile ațintite cu ură și reproș i-l spintecă în mii de bucăți. Inima ei este ca un vulcan – fierbe de iubire, dar erupe când e rănită. Nu te juca cu focul – nu o pune la încercare, nu te îndoi de iubirea ei când e în momente de slăbiciune, nu-i reproșa și nu țipa. Dacă trupul îi e încă în picioare, nu înseamnă că te-a iertat, ci doar că devine mai puternică pe zi ce trece.
Luptă-te cu ea și ai să pierzi, nu doar bătălia, ci și pe ea.
Luptă-te pentru ea și n-ai să câștigi doar războiul, ci și inima ei pentru eternitate.

Imagine via pinterest.com

Suntem femei şi avem mii de stări – avem zile în care râdem cu fiecare particulă a corpului nostru şi nu trebuie să avem un motiv anume; avem zile în care ne trezim suspinând crezând că aceea e mai rea zi din viața noastră.
Suntem dificile uneori, mofturoase şi greu de mulțumit, dar nu pentru că ne-o impunem, ci pentru că aşa simțim – inima noastră a fost supusă de prea multe ori greutăților, tristeții sau sentimentelor de vină, avem dreptul să fim reținute şi să cerem puțină luptă.
Cu toate astea iubim – ne iubim familia, prietenii, soții/iubiții; îi iubim şi îi iertăm necondiționat când ne cred slabe, când nu ne ascultă, îi iertăm chiar şi-atunci când ne împing spre uşă. Îi iertăm chiar dacă uşa se închide – sufletul e mai împăcat.

Mai ții minte ziua în care ai cunoscuto? De ce acum trebuie să fie diferit? De ce nu o poți iubi la fel cum ai iubito când ai simțit buzele ei pe ale tale?
Închise puțin ochii și deschide-ți inima, nu-i așa că încă se poate să o îmbraci cu brațele tale pe timpul nopții?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest