Chiar dacă aș putea, nu aș da timpul înapoi

Chiar dacă aș putea, nu aș da timpul înapoi. Nu l-aș întoarce, nu aș schimba nimic.

Uneori luăm decizii mai puțin înțelepte, realizând asta mai târziu când ajungem să fim răniți sau dezamăgiți. Dar asta nu înseamnă că ceea ce decidem este întotdeauna greșit, căci la momentul respectiv ne-a făcut fericiți, ne-a împlinit.

Când decidem să mergem pe un drum, să ne schimbăm viața singuri sau alături de cineva, trebuie să ne dorim asta din inimă, nu din obișnuință sau pentru că pur și simplu vrem să facem altceva.
Lucrurile nu trebuie confundate.

Alegi să faci ceva cu inima, atunci nu mai este o greșeală, iar dacă consecințele apar mai târziu, te simți cel puțin împăcat că ai făcut-o sincer și cu sufletul.
Nu fă ceva ce nu simți, nu te duce acolo unde doar crezi că-ți va fi bine. Mai întâi fi sigur că îți va fi bine.

Chiar daca aș putea, nu aș da timpul înapoi. Experiențele dor, dar m-au făcut ceea ce sunt acum. Cum aș fi putut ști ce înseamnă să cazi cu adevărat, dacă nu aș fi căzut? Și cum aș fi putut ști să îmi feresc inima de durere, dacă nu aș fi cunoscut durerea?

timpul

Imagine via pinterest.com

“Universul este o imensă gradiniță pentru om. Orice există este însoțit de o lecție proprie, specifică.”
– Orison Swett Marden

Am învățat ce înseamnă cu adevărat responsabilitatea. Ce înseamnă să spui “nu mai pot”, dar să mai pot un pic. Am învățat să mă fac respectată și să mă zbat pentru ceea ce îmi doresc. Am eșuat de atâtea ori și tot de atâte ori am tras aer în piept și am mers înainte.

Am vrut să renunț de multe ori, să pun punct și să mă întorc de unde am plecat. Dar mi-am frânt mâinile și mi-am deschis aripile și am zburat înainte. Am învățat să nu renunț niciodată.

Chiar dacă aș putea, nu aș întoarce timpul. Ceea ce mi-a oferit timpul, e ceea ce sunt astăzi.

4 Comments on Chiar dacă aș putea, nu aș da timpul înapoi

  1. Mai bine “upsss” decât , “cum ar fi fost dacă…”

  2. Foarte frumos scris.

    te invit pe blogul meu: http://age-quodagis.blogspot.ro/

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest