Eu nu cred în schimbarea de pe o zi pe alta

Eu nu cred în schimbarea de pe o zi pe alta. Nu cred în vorbe aruncate în momente de slăbiciune și apoi negate cu desăvârșire. Nu cred în violența sub influența nervilor și apoi negată și scuzată. Nu cred.

Imagine via pinterest.com

Imagine via pinterest.com


Nu ar fi prima dată când vorbesc despre subiectul acesta în viața de zi cu zi, însă este prima dată când vorbesc despre el în mediul online.

Cred că zilnic, zeci sau sute de femei trec prin situații în care sunt jignite, umilite, rănite și chiar lovite fără niciun fel de regret. Și toate astea sub pretexte de genul: “am fost beat”, “am fost nervos, tu m-ai enervat”, “nu mi-am dat seama ce fac” sau, chiar mai rău, “am făcut-o pentru că așa am vrut”.

Încerc să găsesc o explicație, dar sinceră să fiu, nu există. Nu există o explicație pentru faptul că tu, ca bărbat, ești un bădăran; că nu îți respecția iubita, soția, mama sau chiar fiica.
Ești ceva ce nu merită denumirea de animal, pentru că un mascul își apără femela și puii mai presus de orice. Tu alegi să-i rănești, să le tai apripile și să-i lași să se târască.

Femeia e ființa creată pentru tine. Să îți fie alături, să te sprijine și să te îmbrățișeze când simți că grijile te copleșesc. Cum îi poți întoarce binele cu cruzimea și privirile tale acuzatoare?

4 Comments on Eu nu cred în schimbarea de pe o zi pe alta

  1. Femeile care rămân alături de un bărbat care le jigneste, lovește ,etc. greșesc când fac lucrul ăsta! 🙂 și nu sunt puține cele care rămân!:)

    • Sunt de acord, e o greșeală să rămâi acolo unde viața ta nu mai valorează nimic pentru celălalt.
      Dar din start e greșit ca tu, ca bărbat, să vrei să-i tai aripile într-un așa mod grotesc.

  2. Sărbători Fericite! 🙂 😛

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest