De vorbă cu Emma – de vorbă cu tine

De vorbă cu Emma, scrisă de Vitali Cipileaga, este printre puținele romane scrise care mi-a deschis inima un pic mai mult.

“Cine am fi noi fără dragoste? Cum ar fi dragostea fără noi?”
Încă de la primele paragrafe am realizat cu bucurie cum gândurile mele sunt confirmate încă odată și că mult din ceea ce simt se regăsește în paginile numărate.

Se întâmplă cel puțin odată în viața fiecăruia dintre noi să trăim o poveste care să ne zdruncine nu dor inima, ci și întreaga ființă.
Dar tot acest zbucium care ne arde inima este menit să ne întărească, să ne învețe și să ne arate formele iubirii, adevăratei iubiri.
De vorba cu emma

Temerile, trăirile și visurile Emmei sunt de fapt temerile, trăirile și visurile fiecăruia dintre noi, la un moment dat în viață, iar “dacă Emma le depășește, le vei depăși și tu”.

Emma te învață că oricâte eșecuri ai avea, oricâte lacrimi ai vărsa, toate astea au un scop – trebuie să cunoști iadul pentru a putea trăi raiul cu adevărat.

Fiecare om trecut prin viața ta este menit să îți arate cum este să zâmbești cu tot sufletul, pentru ca mai apoi să nu mai ai lacrimi pe care să le lași să-ți spele obrazul.

Dar toate astea nu trebuie să te sperie, ci să te facă să îți dorești să cunoști libertatea cu adevărat – libertatea în dragoste și dragostea fără limite.

“Sunt oameni care vin în viața noastră să ne ofere motive să trăim. [..] Dar sunt și oameni care vin în viața ta și te fac să uiți tot ce a fost înainte de ei. Ei nu-ți vor cere nimic, nu te vor provoca să te schimbi, nu te vor face să suferi. Ei pur și simplu vor fi. Ei îți vor aduce liniște și asta va face diferența.”

7 Comments on De vorbă cu Emma – de vorbă cu tine

  1. “Trebuie sa cunoști Iadul pentru a putea trăi Raiul cu adevărat!”
    Bine zis!:) app. ..mă banezi tu? Sau e din cauza site-ului? :)) e doar o curiozitate! 😛

  2. Am să-ți răspund când ai să-mi răspunzi și tu la întrebare.
    Mulțumesc.

  3. Mi-ai răspuns deja! :)) 😛

  4. Nu mai insist! 😛 Scuzele mele pentru deranjul provocat! 🙂 😛 P.S: La mulți ani! (Pentru mâine )

  5. Sa crești mare! 😛

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest