Primul mei strigăt te-a făcut fericită, mamă ..

“Primul meu strigăt te-a făcut fericită.
Pentru restul să mă ierți, mamă.. ”

Cred că nici dacă aș aduna toate cuvintele din lume, în toate dialectele, spunându-ți sau cântându-ți, nu aș putea exprima mândria, dragostea și admirația pe care o am pentru tine.

Am citit undeva așa:
“Dumnezeu nu a putut fi peste tot, așa că a creat mamele.”
Eu cred că te-a creat pentru a avea cine mă strânge în brațe când am nevoie de liniște, pentru a-mi șterge lacrimile când simt că nu mai pot, pentru a mă certa când lumea mea o ia razna.

Mamă, nu cred că-mi va ajunge viața pentru a te răsplăti pentru toată bunătatea ta, pentru toate grijile provocate, pentru toate lacrimile scurse.

Mamă, sunt femeie acum. Sunt puternică, curajoasă și încrezătoare, dar fără tine nu aș fi reușit.
E rândul meu, mamă, să îți șterg lacrimile și să le înlocuiesc cu zâmbete, să te ridic când cazi, să-ți strâng mâinile și să duc împreună cu tine greutățile ce-ți apasă umerii.
Mamă
Ești fiică grijulie, ești mamă iubitoare, ești soră blândă, ai fost o soție minunată! Ești puternică, ești frumoasă, ești caldă și ești mama mea!

Ai fost curajoasă, ai mutat munții din loc pentru familia ta, ai fost și ești o prietenă devotată. Ești femeie și ești unică.

Ai avut și ai cuvinte calde pentru toți cei de lângă tine, ai gătit cu dragoste, ai zâmbit și când inima îți plângea. Ești un înger, un suflet sincer, un copil plin de iubire într-un trup de femeie trecută prin furtunile vieții.

“Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele şi în inimile copilaşilor.” – William Makepeace Thackeray

E rândul meu să îți ofer totul.
La mulți ani, mama sufletului meu!

2 Comments on Primul mei strigăt te-a făcut fericită, mamă ..

  1. Să îţi trăiască, să fie sănătoasă! Mândră sigur e cu aşa fiică! 😉

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest