Știi cine sunt eu? Sunt femeia puternică

Știi cine sunt eu? Sunte femeia puternică pe care aș vrea să o înțelegi.

Nu sunt perfectă, nu am fost niciodată, nu pot fi. Am înțeles într-un târziu că nu toate deciziile luate în viața mea au fost și cele mai potrivite. Sunt om și greșesc.
Mă las dusă de val, tind să cred că totul poate fi bine în orice circumstanță, că toți oamenii au ceva bun în ei. Și nu mă înșel întotdeauna.

Dezamăgesc și sunt dezamăgită. Plâng din lucruri mărunte, îmi frâng inima pentru oamenii pe care îi iubesc, iert și încerc mereu să uit răutățile ce mi-au fost făcute.

Sunt femeia care, deși a trecut prin foc, a devenit mai puternică și mai curajoasă ca niciodată.
Sunt femeia care și-a ascultat întotdeauna inima, care a riscat întotdeauna pentru omul iubit, care și-a julit nu doar genunchii, ci și sufletul în încercarea de a-l face fericit; femeia care greșește cel mai bine, dar care știe să se ierte și să o ia de la capăt.

Sunt femeia puternica

Imagine via pinterest.com

Ce am pe suflet, în inimă și în minte? Doar eu știu.
Nu judeca aparențele pe care le ofer, nu mă privi în ochi dacă nu ești în stare să-i înțelegi.

Sunt în stare să sacrific totul pentru iubire. Dacă sunt fericită într-un loc am să îmi fac cuib cald și am să-mi culc sufletul în liniștea de acolo.

Iubește-mă sincer, acoperă-mi nu doar trupul cu prezența ta, ci și inima. Întinde-mi mâna și strânge-o pe a mea cu putere. Nu fugi doar pentru că pot fi și puternică, uneori de grija și de protecția ta am cea mai mare nevoie.

Poate nu știu să zâmbesc în fiecare zi, dar cu siguranță inima îmi râde de fiecare dată când mă simt iubită. Nu-mi cere imposibilul, lasă-mă să îți arăt eu că totul poate fi posibil.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest