Canar.ro și-a deschis showroom în Cluj-Napoca

Se știe faptul că aproape de când e lumea, femeile trebuie să știe totul despre ce e nou în modă, make-up sau care este cel mai nou parfum pe care nu au avut ocazia să-l încerce.

Zilele trecute am participat la un eveniment de deschidere a showroom-urilor Canar.ro și Băutură-online.ro, cel dintâi fiind interestul meu cel mai de seamă.
Canar

Nu pot spune că sunt în trend cu ultimele tendințe din modă, nici nu m-am perfecționat pe partea cu make-up-ul, deși e un hobby plăcut. Cu toate astea îmi place să arăt bine și să învăț despre arta frumuseții de câte ori am ocazia.

În seara cu pricina, nu doar m-am simțit bine, ci am avut ocazia să îmi “clătesc” ochii cu câteva din produsele de lux ale Canar.ro și am realizat că multe dintre acestea nu le-aș putea accesa în alte magazine sau cel puțin nu la celeași prețuri.

Cu siguranță poți face un cadou plăcut unei doamne sau domnișoare, dar nici domnii nu sunt de lăsat în urmă. Canar.ro oferă produse de calitate atât pentru partea feminină cât și pentru partea masculină.

De partea cu băuturile și de show-ul bartender-ilor a fost mult mai fascinat Bogdan.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest