Femeie, ești mai puternică, mai înțeleaptă și mai frumoasă decât crezi!

Femeie, ești mai puternică, mai înțeleaptă și mai frumoasă decât crezi!

Nu te-ai născut cu un manual de referințe despre cum este lumea și nici despre cum ar trebui să procedezi pentru a te descurca. Nu ai știut de la bun început că vei avea perioade lunare în care vei suferi de durere, nu ai știut că la un moment dat te vei îndrăgosti pentru prima dată și vei suferi iar și iar și nici n-ai știut cum va fi când vei avea un copil.

Nu ai știut, însă le-ai întâlnit pe toate cu timpul și le-ai simțit pe pielea ta, în inima și sufeltul tău. După durerea de a pierde pe cineva s-a pozitionat și durerea de a suferi din dragoste. Poate te-ai gândit că e cea mai groaznică durere din câte pot exista. Poate n-ai știut cum se poate stinge focul acela care-ți arde pieptul la propriu sau cum poți ascunde ochii injectați cu lacrimi și imagini înțepătoare.
Nu ai știut cum e să fi pentru prima dată cu adevărat singură, cum se simte cu adevărat să dormi pentru o primă dată singură sau să nu mai poți să-ți oferi mângâierile nimănui.

femeie esti puternica

Imagine via pinterest.com

Nu ai știut, dar, femeie, să știi că trecând prin toate astea tu ai devenit ceea ce ești astăzi. Ești mai puternică, mai înțeleaptă și mai frumoasă decât ai crezut vreodată că poți fi. Cearcănele trecute de vreme demonstrează toată truda ta din fiecare zi, părul ciufulit adesea reprezintă noptile nedormite în care te întorci de pe-o parte pe alta și totuși, dimineața ești la fel de frumoasă și luminoasă precum razele soarelui.

Femeie, ești mai puternică, mai înțeleaptă și mai frumoasă decât crezi, iar lumea ta nu se termină aici. Din fiecare clipă trăită prinzi aripi, din fiecare zâmbet întâlnit te hrănești, de la fiecare om care ti-a trecut pragul sufletului ai ceva de învățat. Nu striga, nu jeli și nu plânge până rămâi fără suflare. Oamenii vin și pleacă, iar cei ce vor rămâne sunt cei de care ai nevoie în viața ta.

Femeie, nu lăsa capul în jos niciodată. Uită-te drept când pășești și poartă-te de parcă lumea toată-ți aparține. Merită să încerci.

Așadar, femeie, ești minunată, ești unică și, cel mai important, ești tu!

2 Comments on Femeie, ești mai puternică, mai înțeleaptă și mai frumoasă decât crezi!

  1. Poteci de dor | May 27, 2016 at 1:31 pm | Reply

    Aveam mare nevoie de un text ca ăsta. Mulţumesc, Alina!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest