Experiența în bucătărie folosind o oală sub presiune

Nu știu cum e la voi, cei care sunteți plecați departe de casă – fie că sunteți studenți, fie că ați plecat să vă faceți un viitor – dar la mine e clar faptul că nu am întotdeauna timp să gătesc. Nu am timp prea mult de dedicat gătitului, iar atunci când am prefer să fie rapid și ușor.

Da, probabil că gătitul reprezintă o modalitate de relaxare, de creativitate în unele cazuri, iar de multe ori mă ajută și pe mine, însă trebuie să recunosc că îmi este mai la îndemână posibilitatea de a găti unele preparate, chiar și în cantitate mai mare, mult mai rapid. Să nu mai spun din nou de faptul că timpul nu este tocmai prietenul meu, iar statul lângă aragaz nu mă prea atrage întotdeauna.

Rezolvarea? O oală sub presiune

Nu, nu sunt o leneșă, îmi place să gătesc și gătesc cu drag atunci când o fac, însă odată ce am descoperit oala sub presiune, parcă și timpul începe să-mi devină amic și să-mi permită să mai fac și alte lucruri, cum ar fi o plimbare liniștită în zilele astea călduroase de primăvară.

Mama mi-a spus prima dată de această oală și asta pentru că și ea o folosea deja de ceva timp și i-a ușurat munca. Cu oboseala treburilor din casă și având grijă de bunica, gătitul, care a fost o mare pasiune a ei, nu a mai repezentat un interes mare pentru ea. Așadar, căutând în mediul online a dat de oalasubpresiune.com și a și comandat (asta după multe explicații și ajutor prin telefon despr3e cum să o comande singură).

oala sub presiune

Cam tot așa am făcut și eu. Am întrebat-o pe mama care sunt avantajele, dar și dezavantajele, după părerea ei, și după ce le-am pus bine în balanță pe amândouă, în câteva zile am comandat.
A fost, sincer, cea mai ușoară și creativă experiență a mea în bucătărie, plus că am timp să-mi pregătesc ceva rapid înainte sau dupa muncă și am timp să mă si odihnesc.

Sunt curioasă, voi ce fel de vase folosiți pentru a vă face munca mai ușoară în bucătărie? Sau care sunt preparatele pe care le considerați ușor de preparat dar și rapide?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest