Când m-am născut cerul a plâns cu fulgi albi de nea

Când m-am născut cerul a plâns cu fulgi albi de nea. Fulgi reci care au păsrat fiecare scâncet al meu și fiecare lacrimă. Dumnezeu m-a trimis pe pământ pentru a-mi îndeplini scopul pentru care am fost născută, însă eu nu l-am aflat încă.
Nu ar fi trebuit oare, Doamne, să-mi fi dat și-un manual de instructiuni care să mă lămurească?

fulgi

Imagine via pinterest.com

Am pășit prin viață an cu an, crescând și învățând atât de multe, însă scopul meu tot nu l-am aflat. Poate nu e momentul sau poate nu știu să-l aflu, să-l deslușesc si este sub ochii mei.
Deseori senzații de deja-vu îmi învăluie ființa și-mi dau senzația de cunoscut a multor locuri sau oameni pe care, poate, nu i-am văzut niciodată. Sau poate…

Dar cum rămâne cu visele mele? Visez în fiecare noapte și nu-mi dau seama ce înseamnă. Câte imagini sa leg pentru a afla povestea?

4 Comments on Când m-am născut cerul a plâns cu fulgi albi de nea

  1. Fiecare imagine e ca o piesa de puzzle. Cred ca trebuie sa luptăm permanent pentru ceea ce ne dorim. Ești o femeie frumoasă. Bucura-te pentru ceea ce ești și devii în fiecare zi.

    • Cu siguranță trebuie să lupți pentru ceea ce îți dorești în viață, să faci să fie posibil.
      Multumesc de cuvinte, de asemenea!

  2. Cred că dacă ne dorim din inimă și nu renunțăm în a căuta acel scop într-o zi îl vom găsi…poate și această căutare are momentul ei.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest