Îmi plac conversațiile inteligente

Îmi plac conversațiile inteligente. Chiar și atunci când nu sunt în temă cu un lucru, îmi place să-l aflu, să-l întorc pe toate părțile, îmi place să-l știu.
Sunt o femeie curioasă. Nu mă bag în viețile altora, îmi place să am informație în viața mea, în mintea mea.

conversațiile

Imagine via pinterest.com

Îmi plac conversațiile și oamenii de la care am ce învăța. Cu care pot împărți zeci și sute de subiecte, de momente, de cuvinte. Nu pot sta lângă un om cu care nu schimb mai mult de 10 cuvinte într-o oră – e trist.

Știi ce e cu adevărat sexy? O coversație adevărată!

O mare dragoste este de neconceput fără o mare inteligenţă; inteligenţa este egală cu profunzimea sufletului; iată de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt şi mari inteligenţe.

– I.A.Goncearov

5 Comments on Îmi plac conversațiile inteligente

 1. Tăcerea e frumoasă și inteligentă uneori…
  Și conversațiile sunt frumoase și au rolul lor dar și tăcerea e un fel de artă ce poate fi atinsă.

 2. Vorbesc strict de conversație. Atât cele dintr-o prietenie, cât și cele dintr-o relație. Tăcerea e tăcere și vine atunci când trebuie să vină.

  Dar când nu ai ce vorbi cu un om, când singurele lucruri pe care vi le spuneți sunt ” Ce faci? Bine. Și eu bine. Ploua, ai vazut? Daa, urât.” și cam atât, vrei să spui că tăcerea aceea mai e constructivă sau frumoasă?

 3. Tăcerea are rolul ei. Dar eu sunt de părere ca ce e prea mult strica. Adică prea multă tăcere pentru mine echivalează cu o prăpastie. Ceea ce nu e prea ok,fie că ne gândim la relațiile de prietenie sau cele de iubire. Mie îmi place sa vorbesc. Cu prietenii,cu soțul, cu mama,cu soacra, cu oamenii, în general.

  • Exact despre asta vorbeam și eu. Despre acea tăcere îndelungă. Nici măcar de tăcere nu e vorba. Nu există subiecte de conversație, iar o relație, de orice gen ar fi ea, nu se poate hrăni doar cu zâmbete, tineri de mână și îmbrățișări.

 4. Iata ca am ajuns asta pagina web despre Îmi plac
  conversațiile inteligente, cautand despre maramu.

  Acum tre sa recunosc ca faci treaba super. Te invit sa vizitezi si saitul http://cazare-maramures.net un site despre judetul maramures.

  Numa bine

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest