Flash-uri din sens opus și mult umor

umorL-am descoperit pe Marian Godină în urmă cu aproape un an și de atunci l-am tot urmărit. Ceea ce mi-a plăcut, pe lângă povestirile cu umor, este coloana vertebrală de care dă dovadă și sinceritatea care îl caracterizează.

De când am aflat că va publica Flash-uri din sens opus mi-am spus că trebuie o citesc și asta am și făcut. La puțin timp după ce și-a făcut apariția, cartea a fost comandată și citită în aproximativ 4 ore.
Nu doar că am râs cu lacrimi, dar m-am și emoținat, m-am și enervat (nu pe el, evident, ci pe cei ce-au încercat să-i pună bețe-n roate).

Majoritatea povestioarelor le știam încă de pe pagina de facebook pe care o deține, însa chiar și asa am râs și m-am uimit de ele de parcă ar fi fost pentru prima dată când le citeam.

Este o carte ușor de digerat, care te va face să zâmbești încontinu, dar care îți va demonstra încă odată că în țărișoara în care trăim încă își mai fac veacul parveniții.

Vă recomand cu drag să citiți Flash-uri din sens opus și să-l cunoașteți pe Marian Godină, nu doar ca polițist, ci și ca om.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest