Dragostea în online

E clar că odată si odată ajunge să îți facă rău. Dragostea în online nu e dragoste, e doar o formă de a te minți că traiești o dragoste ca în povești, când de fapt în suflet se duc câteva bătălii bune. Să fim serioși, dragostea se consumă în doi, între voi, nu între voi și alte sute de personaje fictive ale internetului.

Am descis să vorbesc despre un subiect etalat de majoritatea cuplurilor. Nu e rău să vrei să-ti împarți bucuria, nu e rău să împarți fotografii cu oamenii, dar toate au o limită a lor. Toate până la fotografii cu descrieri de genul “After sex”. Ok, asta s-a dus deja în altă direcție.

Sunt mai mult ca sigură că nu interesează pe nimeni cât de des faci dragoste cu prietena/ prietenul tău, cât de des vă tineți de mână și de câte ori v-ați văzut în ultimele 3 zile. Și sunt mai mult ca sigură că dragostea voastră s-ar închega mai bine departe de ochii lumii, departe de voci care vor fi sau nu de acord cu voi, iar vouă oricum nu trebuie să vă pese. Începeți prin a vă face timp unul pentru altul, nu timp pentru a arăta oamenilor cât timp aveți unul pentru altul.

Problemele de cuplu nu vor fi niciodată rezolvate de alții prin sfaturi de dincolo de monitoare,  dorul nu va fi niciodată astâmpărat de mesaje infinite dar întâlniri cât mai scurte. Nu-i așa?

Imagine via pinterest.ro

Imagine via pinterest.ro

N-am ajuns încă la vârsta înaintată care să mă fi încărcat cu extrem de multă experiență, însă cu siguranță am învățat că “cele mai frumoase poveşti de dragoste se nasc şi se trăiesc departe de ochii lumii.”

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest