Misterele lui Sherlok Holmes

Dacă e să mă iau după genul filmului, am văzut câteva filme bune de acțiune, însă niciuna în stilul acesta. Ce mi-a plăcut cel mai mult la ambele părți, respectiv cea apărută în 2009, dar și cea apărută în 2011, este umorul. Acțiune, mister și umor toate presărate, bineînțeles, și cu puțin amor.

Au câteva momente bune care m-au tinut in suspans și mi-au transmis și ceva emoții, mai ales acele momente în care Sherlok își putea pierde viața. Primul gând care apărea era acela de “nu are cum să fie film fără Sherlok”.

Misterele lui Sherlok Holmes

Imagine via heraldrecorder.org

Prietenia este un lucru puternic în acesete două părți și te duce cumva cu gândul la ce te-ai face cu adevărat dacă nu ți-ai avea prietenii aproape. Ei bine, acei prieteni care te scapă din orice problemă în care te bagi cu sau fără voia ta (bine, mai mult cu voia ta). Sherlok intră în multe mistere, dar întotdeauna însoțit de bunul său prieten doctorul Watson care îl ajută să treacă cu bine, și mai ales teafăr, de toate încercările.

După prima parte, Nothing escapes them(2009), și a doua parte, A game of shadows(2011), și-a făcut apariția de curând și The abominable bride care promite a fi unul bun. Rămâne de văzut.

Așadar, vă îndemn sa vedeți primele două părți și vă promit că veți rămâne cu o impresie bună. Vizionare plăcută.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest