Aromé clujene

Aromé iulius mall

Odată cu mutarea în Cluj m-am putut bucura de mult mai multe plăceri gustative, și asta pentru simplul fapt că în orașul din care provin nu existau atât de multe brand-uri. Aici saturația pieței îi obligă pe comercianți să dezvolte fel și fel de produse noi.

Datorită faptului că locuiesc în zonă, Iulius Mall este una dintre locațiile pe care le frecventez destul de des. În cadrul foodcourt-ului se regăsește și un brand de care m-am atașat, datorită produselor sale, desigur. Este vorba despre cei de la Aromé, care au o gamă largă de fresh-uri – dulci sau acrișoare, shake-uri sau limondate făcute pe loc, deci proaspete și gustoase.
Îmi amintesc că prima experiență cu produsele lor a fost imediat după ce m-am mutat în Cluj, era cald, iar limonada cu mentă de la Aromé a picat perfect.

Pe lângă produsele afișate în meniul de deasupra standului, poți comanda un fresh sau un shake personalizat (cu ce fructe vrei tu). Un alt aspect de menționat este echipa, care este extrem de prietenoasă și pregătită să ofere îndrumare pentru cei nehotărâți – ca mine, uneori.

Cei de la Aromé au două standuri în incinta Iulius Mall, unul la parter – chiar în fața supermarket-ului Auchan, iar altul în foodcourt – la etaj.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest