Departe de lumea dezlănțuită

A fost romanul. Prima dată a fost romanul; prima dată l-am citit. Mi-a plăcut atât de mult încât nu m-am întrebat dacă există și ecranizare după el – pentru că nu era nevoie. Cu toate astea, astăzi, am dat peste ecranizarea romanului și mi-am dat voie să-l văd. Din curiozitate și nu am fost dezamăgită.

Întotdeauna cartea va bate filmul și se va simți cu mult diferența dintre imaginația pe care ți-o aprinde romanul citindu-l și ceea ce vezi pe monitor, însă nici ceea ce vezi nu dezamăgește. Nu de cele mai multe ori.
Departe de lumea dezlănțuită te duce în acea lume în care dragostea poate prinde mai multe forme; în care dragostea trece prin toate formele de negație, confuzie, neștiință, pasiune și naivitate.

Departe de lumea dezlănțuită

Imagine via cinemagia.ro

Batsheba Everdene și fermierul Oak trăiesc o poveste de dragoste tumultoasă în care abia spre sfârșitul poveștii ajung să o aducă la lumină. Deși acesta din urmă o cere în căsătorie, tânăra Batsheba îl refuza nu pentru că nu îl place, ci pentru că firea ei nestatornică nu se poate stăpânii și nu-și dorește să fie stăpânită.

Dacă vă doriți să aflați mai multe, nu trebuie decât să vizionați filmul sau, și mai bine, să citiți romanul pentru că nu veți rămâne nici indiferenți și nici dezamăgiți.

4 Comments on Departe de lumea dezlănțuită

  1. interesant. frumos spus. in seara asta o sa-l vad.

  2. Pare interesant, nu am auzit nici de carte si nici de film, dar se pare ca ar trebui sa dau si eu de film si carte.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest