Southpaw

La felul meu de a fi, adică sensibilă, nu îmi prea stă în obicei să vizionez filme cu prea multă violență și trebuie să recunosc că la început am crezut că despre asta este vorba, însă n-a fost chiar atât de multă.

Southpaw

Imagine via Cinemagia.ro

Așadar, Southpaw este un film despre putere, speranța, dorință dar și mult curaj. Un boxer luptă pentru a ajunge cât mai sus, acolo unde crede că îi este locul, însă viața i se destramă într-o clipă atunci când soția sa este împușcată în momentul în care se întorceau de la un eveniment caritabil – eveniment la care are loc o altercație între boxerul nostru și un altul care își dorește cu tot dinadinsul să-l provoace în ring, altercație în care soția sa ajunge să fie rănită mortal.

Dar, la fel ca și în viața noastră de zi cu zi, atunci când cazi, foarte puțini rămân lângă tine la fel ca la început – foarte puțini rămân lângă Billy Hope după ce acesta își pierde licența de boxer și rămâne fără avere și fetița care îi este luată de către Protecția copilului până ce acesta revine pe calea cea bună.

Foarte multe detalii nu vă mai dau. Așa cum vă spun de obicei, aștept să vizionați filmul și să reveniți cu păreri dacă doriți.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest