Memoirs of a geisha

Multă vreme am auzit de misterioasa şi încântătoarea poveste, de ceva ani buni, şi totuşi abia acum am “îndrăznit” să o ascult, să o văd şi să o simt.
Memoirs of a geisha este una dintre poveştile cele mai fascinante şi pătrunzătoare pe care le-am auzit. Sincer. Este o poveste în care simţămintele unei femei sunt ţinute ascunse pentru a face loc plăcerilor şi datoriilor unei gheişe.

Memoirs of a geisha

Imagine via Cinemagia.ro

Sayuri, o tânără şi frumoasă gheişă, ajunge să fie despărţită de familia ei fiind vândută împreună cu sora mai mare. Dar norocul nu este de partea ei, iar tânăra şi frumoasa copilă rămâne fără sora ei într-o lume necunoascută din care nu-şi doreşte altceva decât să fugă.
Cu toate astea, gândul de a deveni o gheişă nu i se mai pare atât de rău atunci când o întâlneşte pe Mameha, cea care o va ajuta să devină o adevărată gheişă curtată şi plăcută de toată lumea.

Dar ce faci atunci când o gheişă îşi doreşte o viaţă a ei, o dragoste a ei? Ce faci când datoria se presupune a fi mai mare decât propriile-i sentimente? Ce poate face o gheişă, căriea dragostea îi este interzisă, atunci când întâlneşte bărbatul care-i face inima să tresară?

Eu ştiu, însă am să vă las şi pe voi să descoperiţi povestea şi finalul ei. De-asemenea sunt mai mult ca sigură că citind cartea voi fi şi mai acaparată şi fermecată, dar toate la timpul lor.

Aşadar, vizionare plăcuta!

4 Comments on Memoirs of a geisha

  1. Mi-a plăcut mult cartea. Mult mai mult decât filmul. Foarte frumos scrisă, cu emoție și sensibilitate.

  2. L-am vazut cu ceva timp in urma…. cam vre-o 8 ani cred. Eu I-am dat un 7 cu indulgenta! Se putea si mai rau!:))

    hugs & kisses
    ઇઉ Ell@

    • Vai, mie mi-a plăcut tare mult povestea. Evident, părerile sunt împărțite. Merci că ai trecut pe aici. Hugs! :*

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest