Jocuri ale copilăriei

Îi spuneam chiar zilele trecute unei bloggăriţe dragi mie că, prin felul în care a scris una dintre postări, mi-a amintit de copilărie; de copilărie şi de felul în care-mi petreceam copilăria, iar unul din felurile acestea era să mă joc pe calculator. Nu vă gândiţi că stăteam toată ziulica cu ochii aţintiţi în monitor, însă o oră sau două pe zi aveam voie, iar calculatorul l-am primit abea prin clasa a 7-a (dacă îmi amintesc bine).

Aşadar, în afară de orele multe petrecute afară jucându-mă coarda, elasticul sau şotronul unde, apropo de asta, câştigam şi eram mereu înaintea prietenilor mei din faţa blocului (nu că m-aş lăuda, dar acesta este adevărul gol-goluţ), mai petreceam uneori şi câte două ore în faţa calculatorului jucându-mă tot felulul de dress up games sau îmi mai “antrenam” ochii şi cu jocuri monster high cu tot felul de păpuşi vampiriţe, maimuţe căţărătoare şi alte cele.
Trebuie să recunosc că, cu cât mă gândesc mai mult la copilărie, cu atât mi se face mai dor şi, sinceră să fiu, nu odată am “fugit” pe site-urile cu tot felul de păpuşele pentru a-mi aminti că undeva în mine încă mai sunt copil. Nu e nimic rău în asta, nu?

jocuri

Ei, în afară de faptul că mami îmi reaminteşte că am crescut şi că trebuie să mă maturizez, să las jocurile deoparte şi să fac lucruri serioase pentru vârsta mea, eu tot am în mine spiritul copilăresc şi tocmai de aceea recomand jocuri dress up games atât fetiţelor cât şi domnişoarelor mai mari. Păi ce, noi nu avem voie să copilărim puţin?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest