Legături miraculoase

Ultima carte citită cu temă spirituală, să spun aşa, a fost Alchimistul, scrisă de Paulo Coelho. De data aceasta cartea nu a mai fost scrisă de acesta, ci de către Judy Duarte.
Trebuie să recunosc că, deşi sunt o persoană credincioasă, nu obişnuiesc să citesc cărţi cu teme mai spirituale, însă nu îmi displace. Din contră. Această carte aduce în faţă credinţa, speranţa şi dorinţă puternică de a trece peste greutăţi şi amerge înainte – toate astea cu ajutorul lui Dumnezeu.

Legături

Imagine via .Litera.ro

Legături miraculoase (Mulberry Park) este un roman în care toate personajele sunt principale. Fiecare personaj al cărţii are o poveste profundă în spate, un trecut mai mult sau mai puţin plăcut, însă cu toţii vor să găsească o cale care să-i ajute să uite şi să meargă mai departe, fapt care se şi întâmplă odată ce personajele ajung să se cunoască între ele.
Aşadar, Claire Harper suferă după fiul ei decedat în urma unui accident, Analise Dawson suferă după părinţii ei decedaţi de asemenea într-un accident, Hilda, care este şi dădaca Anlisei, suferă după soţul ei, Walter încă plânge întâmplările din trecut. Trevor suferă lipsa mamei lui care nu mai trăieşte şi a tatălui care se află la închisoare pentru omor, Russel Meredith suferă despărţirea de fiul său, Maria Rodriguez este rănită sufleteşte de fostul soţ, iar Sam, ei bine, acesta nu îşi poate ierta moartea mamei, considerându-se vinovat, dar nici depărtarea de fratele său, tatăl Analisei.

O scrisoare a orfanei Analisa Dawosn, nepoata lui Sam Dawson, cel ce i-a reprezentat în instanţă pe Claire şi soţul ei după moartea fiului lor, face ca lucrurile să ia o întorsătură neaşteptată în viaţa fiecăruia şi să apropie personajele. Aceasta este o copilă credincioasă, calitate moştenită încă de la părinţii ei, în special tatăl ei care era misionar şi cu mare frică de Dumnezeu. Această copilă a unit personajele într-un mod fascinant şi surprinzător.

Cu toate astea n-aş vrea să vă dezvălui prea mult deoarece aş strica farmecul şi surpriza de a citi un aşa roman. Vă urez lectură plăcută şi aştept să vă întoarceţi cu opinii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest