O relaţie periculoasă, Amanda Quick

Amanda Quick este o scriitoare americană de romane de dragoste. Pe numele ei adevărat Jayne Ann Krentz, aceasta este autoarea bestsellerurilor prezente in New York Times sub forma a 7 pseudonime diferite.
Trebuie să recunosc, cartea a fost aleasă la întâmplare de către mama într-o zi în care se aflau la reducere mai multe romane de dragoste. Aşadar mama a ales cartea, spunând că titlul ei sună interesant. Bun.

La început am fost sceptică legat de titlu, însă am decis totuşi să o citesc. Nu îmi pare rău. Deşi nu este o poveste extrem de complicată şi amplă, O relaţie periculoasă deţine un suspans al ei şi o poveste frumoasă de dragoste presărată cu putin mister. De ce spun mister?

O relaţie periculoasă

Imagine via emag,ro

Ei bine, în romanul nostru, Prudence Merryweather, o tânără de 25 ani, decide să îi facă o vizită lui Sebastian conte de Angelstone pentru a-l îndupleca să renunţe la duelul la care a fost provocat de însuşi fratele acesteia, pe motiv că a dansat cu misteriosul conte. Bineînţeles, Sebastian nu se lasă înduplecat prea uşor şi, abia după multe ore de discuţie, acceptă, însă cu o condiţie – aceea că, la un moment dat, şi domnişoara Prudence va trebui să-i facă lui o favoare, oricând acesta va dori. Sceptică la început, Prudence Merryweather acceptă.

La un moment dat, din cauza situaţiilor în care predomină pericolul, Sebastian şi Prudence ajung soţ şi soţie. Deşi la început pare să fie o relaţie bazată doar pe pasiune, interes şi înţelegere în momentele în care trebuie să dezlege câte un mister, aceştia ajung să se îndrăgostească cu adevărat unul de celălalt, fapt care o determină pe Prudence să spună te iubesc prima şi pentru prima dată (nu mă surprinde).

Romanul este unul plin de acţiune, suspans, mister dar şi multă pasiune. Paginile nu sunt multe, însă surprind tot ceea ce trebuie surprins, iar eu vă recomand să-l citiţi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest