UNTOLD – day three and four

Începusem să scriu despre UNTOLD în primele două zile şi m-am oprit – oboseala şi-a spus cuvântul de câteva zile încoace.

Ultimele două zile de UNTOLD au fost cu mult mai frumoase decât primele două (după părerea mea). Am dansat, am cântat, am ţopăit, m-am bucurat –  de muzică, de atmosferă, de tot. Festivalul acesta a fost una dintre experienţele cele mai faine pe care le-am avut şi mi-a plăcut la nebunie. Cu siguranţă anul viitor va fi şi mai şi.

UNTOLD

Acum, ca orice “pădure”, festivalul a avut şi el “uscăciunile” lui, ca să le numesc aşa. Deşi în primul articol am scris că nu aveai cum să intri neverificat şi fără bilet (pentru că într-adevăr nu puteai!), în ce-a de-a treia zi a festivalului s-au găsit câţiva domni să intre şi fără – bineînţeles cu permisiunea celor de la intrare. Un alt lucru pe care aş vrea să-l punctez este faptul că mâncarea vândută acolo este mult prea scumpă, mai ales pentru cei care nu sunt din oraş (Cluj-Napoca) şi nu cunosc alte locuri în care ar putea mânca.

Anyway, în afară de aceste aspecte mie mi s-a părut chiar un festival reuşit. Dacă au mai fost şi alte nereguli… nu ştiu, nu le-am sesizat. Sunt tare curioasă dacă sunt printre voi persoane care aţi fost la festival şi cu ce impresie aţi rămas după cele 4 zile. Aştept să-mi scrieţi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest