UNTOLD – first day

Nu am apucat să vă spun, însă am ajuns la Untold. Ieri a fost prima zi. Faină zi. N-am mai văzut atâţia oameni în cei aproape 23 de ani ai mei.

Citisem pe pagina de facebook UNTOLD, la o postare, un comentariu conform căruia cei angajaţi să se ocupe de intrare (adică verificarea biletelor, ataşarea brăţărilor la mână, controlul persoanelor înainte de a intra) nu sunt competenţi şi că până şi minorii au reuşit să intre sau că trebuie să aştepţi ore întregi. Nimic mai neadevărat. Oamenii aceia au fost angajaţi cu un scop şi l-au îndeplinit. Toată treaba nu durează mai mult de 5 minute – intri, îţi verifică biletul, îţi pun brăţara de participare la festival la mână, te controlează (nu ai voie să intri cu medicamente, lucuri ascuţite ş.a.m.d) şi ai intrat. Deci unde-i incompetenţa?

Untold

Acestea fiind spuse, să vă spun cine a cântat aseară: Şuie Paparude, Tom Odell, Duke Dumont, Lost Frequencies urmaţi de Feede le Grand, Dimitri Vegas & Like Mike şi ATB. Din păcate nu am reuşit să-i ascult pe cei de la Lost Frequencies din cauza faptului că programul a fost puţin schimbat şi am ajuns după ce aceştia şi-au făcut “numărul” deja pe scena.

Aşadar, per total a fost o seară minunată. De mult nu m-am mai simţit aşa bine. Şi mai urmează încă 3 zile la fel. Sunt printre voi care aţi venit la Festival? Păreri?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest