În sfârşit realizezi că..

…viaţa este preţioasă – cu adevărat preţioasă. Ştiam asta şi înainte, însă când în jurul tău sunt oameni care suferă şi li-i se arde sufletul, iar tu eşti acolo cu ei, simţind măcar pe sfert cât simt ei, realizezi cât de preţioasă este viaţa.
…nu are nicio importanţă că trupul tău nu respectă nişte “reguli” nescrise, cum că 90-60-90 sunt măsurile ideale, iar tu, femeie frumoasă, nu eşti în conformitate cu standardele. Eşti frumoasă aşa cum eşti!

realizezi

Imagine via Pinterest.ro

…”nu trebuie să-mi vând sufletul pentru a cumpăra fericire” (Jane Eyre) – fericirea se găseşte în lucrurile cele mai mici, în momentele cele mai scurte, în oamenii cei mai retraşi, în locurile cele mai neaşteptate şi, mai ales, în privirea copiilor.
…nu eşti dator nimănui cu explicaţii – credinţele tale, sentimentele tale, gândurile şi faptele tale sunt efectiv ale tale. Nu eşti dator nimănui să le expui, ci să o faci doar din suflet şi doar atunci când simţi.
…nu oamenii sunt neapărat cauza neîmplinirilor noastre şi că, de multe ori, noi suntem singurii vinovaţi. “Norocul ţi-l faci cu mâna ta” spune o vorbă, iar destinul…îţi este deja scris.
…optimismul este cea mai bună “armă”. Gândind pozitiv devi mai încrezător în tine, în ceea ce faci şi ceea ce-ţi doreşti şi, cu siguranţă, visele pot deveni realitate atunci când vrei cu adevărat.
…doar pentru că unii oameni îţi spun că nu eşti în stare, că nu eşti bun şi că nu poţi, nu înseamnă că este adevărat. Apreciază-te la adevărata ta valoare şi fii încrezător în forţele proprii.

Aşadar, nu lăsaţi greutăţile să vă apese, răutăţile să vă încetinească, etichetele să vă facă să pierdeţi încrederea în voi şi nici oamenii să vă rănească!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest