Să ne amintim de copilărie

Copilărie – ce cuvânt frumos! Mi-e dor să fiu copil. Copiii privesc viața altfel. Copiii ştiu să iubească tot ceea ce îi înconjoară, ştiu să zâmbească atât de mult şi atât de des la lucrurile mărunte. Copiii dăruiesc viață şi altora prin simpla lor energie şi puritate. Mi-e dor să fiu copil. Copiii nu se tem de atât de multe lucruri, nu le e frică de viitor sau de trecut şi nici nu duc grija zilelor ce urmează. Mi-e dor tare să fiu copil. Copiii se bucură mai mult de cânturile păsărilor, de florile câmpului, pe care le culeg cu atâta drag. Copiii visează frumos.

copilărie

Imagine via Pinterest.ro

În fiecare din noi mai există încă copilul care am fost odată. Să-l trezim! Să ne bucurăm din nou naiv şi sincer de frumos, de iubire şi de tot ceea ce ne înconjoară.

2 Comments on Să ne amintim de copilărie

  1. Frumoase cuvinte dar imi pare rau sa-ti zic, nu stii sa scrii corect, cum vine asta ? “Copii se bucura ..”, recitesti ceea ce scrii ? Nu suna bine, corect este “Copiii se bucura” cu 3i,peste tot ai scris asa, ai o problema, am mai vazut undeva, “Ani au trecut”, in loc de “Anii” ..!!!

    • Corectările care trebuiau făcute, le-am făcut. E mult spus “Nu ştii să scrii corect”, mai degrabă aş spune că uneori, fără să vreau, din cauza faptului că nu am timp mereu şi mă grăbesc nu sunt complet atentă. Mulţumesc de observaţii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest