Să crezi înseamnă să lupţi

“…şi sper că ştii că în viaţă trebuie să lupţi orice ar fii, nu-i aşa? Sper că ştii că, chiar dacă te simţi singur, nu înseamnă că eşti cu adevărat şi că uneori trebuie să priveşti în jurul tău pentru a-i vedea cu adevărat pe cei cărora le pasă. Pentru ei să lupţi! Şi pentru tine..

lupţi

Imagine via Pinterest.ro

Nu-i aşa că nu merită să pierzi tinereţea asta frumoasă? Nu merită să te laşi bătută într-o lume în care ai toate şansele să lupţi. Şi toate armele sunt de partea ta, să ştii. Eşti puternică. Eşti extraordinar de frumoasă şi de puternică, şi extrem de iubită. Da, eşti iubită! Oamenii din jurul tău te iubesc. Şi te admiră. Eu te admir, te admir pentru curajul tău inimaginabil. Te admir pentru puterea ta de a zâmbi cu gura până la urechi şi pentru râsul acela sincer. Tu râzi sincer. E incredibil câtă putere ai în tine. De unde?
Cu toate astea uneori clachezi. Ştiu că eşti curajoasă chiar dacă uneori ai vrea să te dai bătută. Nu ai voie, nu ai dreptul ăsta.
Şi sper că ştii că Dumnezeu îţi oferă putere şi binecuvântare. Tu doar nu le irosi, nu le da la oparte. Primeşte-le şi înuşeşteţi-le.

Îţi mai aminteşti când îţi spuneam că va fi bine, că nu trebuie să te laşi bătută niciodată? Îţi mai aminteşti ce-mi răspundeai “Eu nu mă las bătută, nici nu se pune problema. Ştiu că pot şi că va fi bine, Dumnezeu nu mi-a dat viaţă doar pentru a mi-o lua apoi atât de repede, atât de uşor.”
Şi te credeam copil drag. Şi te cred şi acum. Ştiu că şi tu crezi ce spui.

Pentru un om drag.”

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest