Dacă vreodată voi avea un băiat

Dacă voi avea un băiat am să fiu cea mai fericită femeie de pe pământ.
Dacă voi avea un băiat, am sa îi vorbesc in fiecare clipă, din momentul în care voi afla de existența lui până la naştere. Am să-i spun cât de fericită sunt că există acolo, în mine, şi cât de norocoasă sunt ca mi l-a dat Dumnezeu. Am să-i vorbesc despre cât e de frumoasă lumea de afară, chiar şi cu riscurile ei, câte culori minunate au florile, cât de albastru este cerul vara, cât de tare soarele încălzeşte nu numai trupul, ci şi sufletul. Am să-i vorbesc şi am să-i cânt. Am să-i spun cât de aşteptat este şi câtă fericire va aduce în jurul lui.
Dacă voi avea un băiat, am să-i arăt în fiecare zi cât de iubit este, am să-l sărut şi-am să-l îmbrățişez în fiecare zi pentru a-i arăta că, indiferent de greutățile vieții, oricând mama lui îl va aştepta cu brațele deschise.
Dacă voi avea un băiat, am să-l învăț cum să se poarte cu o fată, cum să-i arate că o place fără a fi vulgar şi cum să o țină lângă el.
Dacă voi avea un băiat, am să-l învăț cât de important este respectul şi cât de câştigat va fi dacă va apela la acesta.
Dacă voi avea un băiat am să-i povestesc despre cum tatăl său a cucerit-o pe mama lui şi cum a păstrat-o lângă el sau cum va trebui el să o pastreze. Aşa va stii cât de important este să ai sentimente sincere şi pure.
Dacă voi avea un băiat, nu am să-i interzic să facă lucrurile pe care şi le doreşte, ci am să-i spun consecințele şi urmările acestora.
Nu am să-i interzic să bea o bere sau două cu prietenii lui, ci am să-i spun ca oricând îşi poate face rău sau altcuiva dacă va exagera. Nu am să-i interzic să plece în călătorii doar cu prietenii, ci am să-i arăt câtă încredere am în el şi cât de important este pentru mine ca el să nu o înlăture.
Dacă voi avea un băiat nu am să-l menajez să nu facă ordine în camera lui, să spele ori să îşi facă de mâncare singur, ci am să-i spun cât de important va fi pentru el să ştie toate astea. Eu nu voi fi toată viața lângă el.
Dacă voi avea un băiat am să-l sprijin în orice îşi va dori să facă, atâta timp cât ceea ce face îl face fericit.
Dacă voi avea un băiat căruia îi voi dărui o soră, am să-i spun să o iubească şi să aibă grijă de ea. Să se poarte cu fata de care-i place, aşa cum ş-ar dori ca un băiat să se poarte cu sora lui.
Dacă voi avea un băiat, am să-i spun cât de importantă este o floare, cât de importantă este o mângâiere şi o vorbă calda şi iubitoare.
Dacă voi avea un băiat, am să incerc să fiu o soacră bună, o a doua mamă şi nu, nu îi voi interzice niciodată să fie cu femeia pe care o iubeşte chiar dacă nu va fi, poate, ceea ce-mi doresc eu, ci am să o primesc ca pe fiica mea.
Dacă voi avea un băiat voi fi sigură că va ştii toate astea şi, mai presus de toate, cât mi l-am dorit.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest