Un plus pentru frumusețe

Hello dragelor! Cred că v-aţi dat seama că uşor, uşor se apropie sărbătorile şi, pe lângă faptul că trebuie să fim gospodine, trebuie să ne mai şi distrăm. Aşadar v-aţi gândit unde mergeţi de sărbători, cu cine le petreceţi sau rămâneţi acasă în sânul familiei?

Vă spun drept, eu încă nu m-am hotărât asupra locaţiei, însă m-am hotărât asupra ţinutei, a ce machiaj voi avea şi bineînţeles a coafurii – indiferent unde îmi voi petrece sărbătorile, ţinuta mea este deja hotărâtă.

După ce mi-am ales rochia, care va fi de un verde absolut superb, lungă şi cu dantelă de o croială specială (m-am îndrăgostit de ea de când am văzut-o în vitrină), mi-a luat ceva timp să mă hotărăsc asupra coafurii şi a machiajului, însă i-am dat de cap până la urmă. Părul l-am vopsit de curând într-un roşcat închis, de asemenea a fost ceva nou pentru mine şi cu siguranţă am să-i fac câteva bucle şi-am să-l las să atârne pe umeri (mai ales că a crescut atât de mult în ultimul timp!). Pentru că am ochii verzi, în ceea ce privește machiajul, m-am gândit la un cream, un verde închis şi puţin sclipici peste acel verde – va avea un efect superb. Ca să fie treaba treabă, m-am hotărât să mai adug ceva ce, cu siguranţă, îmi va scoate privirea în evidenţă şi anume gene false.

Nu mi se par neapărat un accesoriu must have, însă din când în când, la o ocazie mai specială, de ce nu? Scot privirea femeii în evidenţă şi o fac să pară mai… senzuală. Nu degeaba se spune că „Privirea unei femei spune mai mult decât o mie de cuvinte.”

Este a doua oară când vreau să folosesc gene false şi sper ca de data aceasta să am mai mult noroc. Ultima dată am avut un puțin ghinion.

extensii gene

Să vă povestesc: mai aveam o oră până să înceapă petrecerea de ziua mamei mele şi mi-a venit ideea să îmi pun gene false aşa că am dat fuga la cel mai apropiat magazin şi mi-am luat. Evident, în graba în care mă aflam, am uitat să mă mai uit şi la calitate aşa că am luat ce mi-a venit la mână şi m-am întors repede acasă să mă pregătesc. Ştiţi vorba aceea „Graba strică treaba!”, nu? Cam aşa a fost, a stricat-o într-un mare stil! Adezivul pentru extensii nu era tocmai bun şi nu doar că nu le-a lipit cum trebuie dar mi le-a stricat şi pe ale mele. Abea am reuşit să-l dau jos la sfârşit.

Aşadar, sper ca de data aceasta să fie cu noroc şi tocmai de aceea am intrat pe website-ul Eyelash-market.ro de unde mi-am comandat nişte gene frumoase şi bineînţeles un adeziv pentru foarte bun (îl găsiți aici: adeziv extensii gene) şi asta pentru că au o recomandare foarte bună din partea prietenelor mele. Sper ca petrecerile de anul acesta să fie cu mai mult noroc şi pentru mine în ceea ce priveşte makeup-ul şi să am succes.

Ei bine dragelor, nu pot decât să vă doresc multă inspiraţie în ceea ce priveşte ţinuta voastră de sărbătări!

2 Comments on Un plus pentru frumusețe

  1. Eu nu m-am hotarat cu nimic… stiu doar ca vreau sa imi cumpar o rochita pt Craciun.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest