Oameni

hgr

Sunt oameni care fac parte din noi, la fel cum noi facem parte din ei. Fiecare îşi lasă, în drumul său prin viaţa ta, o bucăţică de suflet pe care o porţi cu tine toată viaţa. Unii îţi lasă dragoste nemărginită şi adoraţie, alţii iubire şi înţelegere, alţii regrete şi amăgiri, iar alţii durere şi tristeţe, însă toate acestea ne formează ca oameni, ca fiinţe.

Sunt oameni care nu îţi cer voie, nu bat la uşa sufletului şi nu întreabă dacă pot intra- aceştia sunt cei care îţi lasă un tumult de sentimente necunoscute, de bucurie dar şi de tristeţe, de dor şi de împlinire dar despre care şti cu siguranţă că nu vor rămâne prea mult.
Sunt oameni care vin timizi spre uşa sufletului tău şi bat; întreabă dacă pot intra şi dacă au loc acolo- aceştia sunt cei care ţi-ar putea oferii toată dragostea din lume, cei care îşi sacrifică sentimente pentru ca tu să fii bine, sunt cei care, dacă îi laşi, rămân pentru totdeauna.
Şi mai sunt oameni care rămân în uşa întredeschisă; oameni care rămân cu un picior afară şi cu unul înăuntru- aceştia sunt cei care îţi vor oferii momente numai la schimb, sunt cei care aşteaptă să primească întotdeauna, iar atunci când nu le mai poţi oferii sunt gata să plece atât de uşor…

Sunt oameni şi oameni, iar tu trebuie să alegi ce fel de om eşti.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest