Ea este cea care

gw

E copilul inocent care devine femeie atunci când viaţa i-o cere. E cea care se alintă atât de des dar care apreciază ficare gest primit; cea care are ochi să vadă lucrurile frumoase din jurul ei şi să asculte poveştile cele mai emoţionante. E cea care ştie să zâmbească chiar şi atunci când îi plânge sufletul şi care ştie să se ridice singură când nu e nimeni s-o ajute.
Cea care nu cerşeşte iubire şi care ştie că nu poate rămâne într-un loc în care nu e dorită. E prietena de nădejde care ascultă şi iartă, însă este şi cea care dacă e rănită va pleca cu siguranţă. Ea este cea care are nevoie de îmbrăţişări calde şi săruturi pe frunte înainte de culcare şi cea care ar da orice pentru o dimineaţă cu zâmbet şi dragoste.
E copilul confuz deseori dar care îşi caută sentimentele până le găseşte pentru ca mai apoi să nu le mai dea drumul. E acel suflet visător care visează la momente unice şi se agaţă de ele ca într-o spernaţă. E cea pe care o poţi răni uşor dar care te va ierta la fel de uşor pentru că nu poate să urască; cu toate astea, nu o dezamăgi des fiindcă va pleca pentru totdeauna.
E fiinţa care greşește omenteşte dar care îşi cere iertare înzecit. Omul care va regreta întotdeauna durerile provocate şi care îşi frânge mâinile de îngrijorare. E copila pe care te superi fiindcă ţi-a greşit dar care îşi macină sufletul pentru că te-a rănit. E fiinţa care strânge în inimă toată dragostea din lume, chiar dacă cei din jur sunt răi uneori.
E copilul inocent care devine femeie atunci când viaţa i-o cere.

2 Comments on Ea este cea care

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest