În altă viață – Marc Levy

“Se întâmplă uneori ca două suflete să se întâlnească pentru a nu mai forma decât unul singur. Şi-atunci depind pentru totdeauna unul de celălalt. Sunt de nedespărţit şi se vor căuta neîncetat, din viaţă în viaţă. Dacă, în cursul unei existenţe terestre, o jumătate ar ajunge să se separe de cealaltă, să rupă jurământul care le leagă, cele două suflete s-ar stinge de îndată. Unul nu-şi poate continua călătoria fără celălalt.”

Așa cum am promis, am revenit cu câteva cuvinte despre una din cărțile pe care le-am cumpărat zilele trecute, mai exact “În altă viață”.

Dacă ar fi să-i asociez un cuvânt cheie acestui roman, acela ar fi mister. Nu pot încadra această poveste uimitoare decât în tabloul unui mister profund dar totodată frumos. “În altă viață” este întruchiparea perfectă a dragostei adevărate care trăiește fără încetare în sufletele pereche și care nu moare niciodată, indiferent de timpuri.

“Încercând să dezvăluie destinul misterios al unei picturi, Jonathan se va întâlni cu Clara. Și unul, și celălalt simt că s-au mai văzut cândva. Dar când? Și unde? La Londra, în urmă cu un secol…”

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest