Să fi un om bun

Să fi un om bun, nu înseamnă totul. Trebuie să simţi asta.
Să oferi totul, să zâmbeşti tuturor, să ajuţi şi să arunci speranţe nu au nici o valoare dacă sufletul tău nu e împăcat. Să faci totul fără să simţi, fără să îţi doreşti îţi împovărează inima, îţi îmbătrâneşte sufletul, oboseşti; oboseşti să fi altcineva.

Am ştiut întotdeauna că, pentru a fi altcineva, ai nevoie de multă putere şi curaj. Pentru a intra în lumea unui personaj despre care nu şti nimic, pe care vrei să-l construieşti, doare. Doare să laşi de-oparte tot ceea ce însemni, ceea ce simţi cu adevărat şi ceea ce ai făcut până atunci.
Unii oameni se schimbă. Sau mai bine spus încearcă să se schimbe, să-şi pună o mască şi să fie altcineva. Asta pentru a fi iubiţi, adoraţi, înţeleşi de oameni cu care nu pot fi fericiţi, lăsându-i în urmă pe cei cu adevărat importanţi.

Să fi un om bun înseamnă totul. Înseamnă să dai, fără să ceri, dar să fie din suflet. Înseamnă să iubeşti, fără să aştepţi iubire la schimb, dar să fie din suflet, pentru că aşa îţi doreşti. Înseamnă să oferi speranţe celor fără de speranţă, pentru că aşa îţi dictează inima!
Să fi un om bun înseamnă să îţi ridici ochii către cer şi să fi sigur că Cel de Sus îţi oferă toată puterea de care ai nevoie.
Să fi un om bun înseamnă să fi tu. Tu cu tine.

2 Comments on Să fi un om bun

  1. Domnisoara fara inspiratie s-a dovedit ca scrie chiar frumos, si transmite mesaje adevarate de care este mevoie. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest