Tratament pentru acnee

Makeup-ul nu înseamnă doar ochi frumos evidenţiaţi şi fard pe pleoape, makeup-ul înseamnă şi ten, un ten frumos conturat, curat şi luminos, de aceea m-am gândit că ar fi plăcut să vă dau un mic sfat în ceea ce priveşte tratamentul facial când vine vorba de coşuri, că doar scăpăm de ele, avem şi ten curat.

Sunt sigură că multe dintre voi, dragelor, aţi auzit de efectele benefice ale mierii şi cât de bună este atât pentru ten cât şi pentru întregul organism, de aceea m-am gândit să vă prezint o modalitate simplă dar efiecientă prin care puteţi folosi mierea şi puteţi scăpa de acnee.

Această modalitate este repezentată de tratamentul cu miere şi aspirină. Nu ştiu câte dintre voi aţi auzit despre acest tratament, sau dacă aţi auzit, câte aţi încercat, însă vă pot asigura că atât asipirina, care este nemaipomenit de bună pentru organism, cât şi mierea, împreună, pot face minuni. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să zdrobiţi într-un castronel 3-4 aspirine, să adăugaţi 2 linguriţe de apă călduţă pentru a se dizolva şi 4 linguriţe de miere puţin încălzită. Amestacţi bine şi aplicaţi pe faţă lăsând să acţioneze în jur de 15 minute. Spălaţi-vă apoi pe faţă şi ştergeţi-vă cu un prosop moale.

Simplu şi eficient. Puteţi încerca această metodă de cel puţin 2 ori pe săptămână.Nu numai că vă scapă de acnee dar vă şi hidratează pielea.

Aş vrea să pot asigura 100% că va funcţiona pentru absolut toată lumea însă depinde foarte mult şi de organism. Totuşi eu vă îndemn să încercaţi, rău nu vă face în nici un caz!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest