Nu mai e timp…

Din păcate am ajuns într-un stadiu în care folosim prea des “Nu am timp!”.
Oare chiar nu mai avem timp să facem ceea ce este cu adevărat important?Oare chiar nu mai avem timp să ne realizăm dorinţele proprii, nu mai avem timp să ne acceptăm greşelile, nu mai avem timp să spunem “iartă-mă” sau ” te iubesc !”?Oare chiar nu mai avem timp să fim lângă cei dragi, lângă cei care ne iubesc, care ne vor aproape fie şi câteva momente din zi?
Am început să ne preocupăm de lucruri care de fapt nu au o importanţă cu adevărat pentru noi, să fim lângă oameni care nu se află cu adevărat în inimile noastre, oameni care nu ne fac poate fericiţi însă ne îndeplinesc “dorinţele” care de fapt nici nu mai sunt ale noastre.
Nu mai este timp să fim lângă familiile noastre, să ţinem în braţe persoana iubită sau să le spunem o vorbă bună prietenilor.
Am înţeles pe parcurs că a devenit timpul lucrurilor ieftine decât cel al lucrurilor cu adevărat preţioase.Că nu mai e timp să fim prieteni cu adevărat, nu mai e timp să fim copii înţelegători, nu mai e timp să fim parteneri calzi.
Dacă nu ne facem timp să iubim,să sperăm şi să facem ceea ce sufletul nostru îşi doreşte…atunci când ne vom face? Când va fi timp?

1 Comment on Nu mai e timp…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest