Doi în unu(cover)

http://www.youtube.com/watch?v=OOAblQGv3vk

Cu asemenea voce şi aşa potenţial sunt sigură că se poate ajunge mai departe .Încrederea în sine e cel mai bun atu iar când vine vorba de ambiţie … e o luptătoare. Suflet de copil dar cu gândurile unui om mare şi totuşi nu se lasă când vine vorba de ceea ce îi place.
Şi ce dacă e visătoare? Prin asta reuşeşte să treacă peste ce-i stă în cale.
Am întreba-o ce simte atunci când cântă şi mi-a răspuns sincer :”simt o energie care nu poate fi uşor exprimată în cuvinte, simt că timpul se opreşte şi că aş putea cânta fără să obosesc sau să mă plictisesc o veşnicie.E ca şi cum ai fi îndragostit, simţi o energie pozitivă în permanenţă.”
Cum altfel să mai poată fi exprimat ce simte pentru muzică?
Pasiune de moment sau pasiune pentru toată viaţa?am întrebat-o …
“Aş vrea să continui şi pe mai departe, dar, momentan cel puţin, rămâne la nivel de hobby pentru că timpul nu-mi permite mai mult. Plănuiesc ca în viitorul cel mai apropiat să înregistrez o piesă proprie, sper eu produsă de Chriss( Justus) şi, de ce nu, după câteva lecţii de canto, mă gândesc la o audiţie X Factor.”.
Deci,haideţi să o încurajăm pentru că merită.Eu una sunt mândră de ea!

6 Comments on Doi în unu(cover)

 1. Are o voce chiar frumoasă domnisoara. Dumnezeu să o binecuvânteze!

 2. Are o voce foarte misto, parca nu e din tara. Am urmarit multe cover-uri straine si pot spune ca poate da clasa multor “vedete” de muzica din tara.

 3. Soave melodia d’Amore!
  Avrai un grande successo!!!
  Bellissima voce!
  🙂
  Complimenti sinceri dal mio Cuore!
  Claudio

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest