Eurovision 2013.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-M9Iix4eHDY]

Din păcate nu am putut să urmăresc Eurovision-ul anul acesta deoarece am fost plecată la o nuntă…însă de cum am ajuns acasă am ascultat online toate performanţele de pe scena Eurovision. Aştept anul în care se va afla şi România pe locul 1 deşi presimt că voi aştepta mult şi bine până voi vedea asta.Au fost ani în care s-a cântat impecabil şi au fost aduse melodii care ar fi meritat locuri foarte bune şi cu toate astea nu s-a întâmplat asta.

Nu ştiu vouă,însă mie mi-a placut cum a cântat Cezar şi cred că a fost şi show în aşa fel încât să se fi calificat măcar printre primii zece..

3 Comments on Eurovision 2013.

  1. In acest an au fost melodii foarte slabe, se vede ca Eurovision nu mai e ce a fost acum multi ani. Romanul nostru nu prea a avut ce cauta aici, asa zic eu si sute de mii de persoane.

  2. Sincer, sunt de aceeasi parere cu tine. Eu am avut ocazia sa-l cunosc si e un baiat extraordinar, simplu, cu o voce de aur,insa ce n-am inteles eu, a fost motivul criticilor lla adresa lui. Ok, s-au facut glume, bancuri, dar cred ca s-a mers prea departe, iar daca se clasa in primii 3, se intorceau toti si incepeau sa-l laude..strigau toti atunci “E roman de-al nostru”…astia suntem noi, romanii….

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest