Iubirea e vie !

Imagine

Astăzi,ochilor mei le-a fost dat să vadă frumosul.Frumosul pe care nu l-am mai văzut de ceva vreme şi de care îmi era dor să-l văd. Înainte mea se plimbau o pereche de îndrăgostiţi la vârsta a treia,şi credeţi-mă,mi s-a părut mai mult decât minunat! Cine a spus că dragostea durează doar 3 ani minte! Minte cu desăvârşire ! Doar prima simpla lor strângere de mână în timp ce se plimbau liniştiţi pe trotuar ,pe lângă copacii înfloriţi m-a făcut să realizez că iubirea e vie,că iubirea poate rămâne vie atâta timp cât e iubire adevărată,atâta timp cât sentimentele sunt mai mult decât puternice.Mi s-a strâns inima de bucurie dar şi de emoţie când i-am văzut cum se priveau şi câtă dragoste emanau.

Mai ştiu că există suflete pereche şi că deşi ne julim genunchii dibăcind după un suflet al nostru la sfârşit se va merita.Mai ştiu că sufletele pereche se simt unul pe altul,se adulmecă şi se caută cu dorinţă arzătoare până se găsesc ca mai apoi,când o fac,să se împreune cu totul.
Cum să nu rămână vie iubirea când îţi doreşti cu adevărat?Cum să nu rămână vie iubirea când sentimentele sunt atât de sincere şi pure. Şi unde oare în lume mai sunt aşa poveşti?

7 Comments on Iubirea e vie !

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Pin It on Pinterest